miercuri, 19 octombrie 2011

Lăsați-l în pace!

De trei zile-n-coace , vorba aia, presa nu mai are liniște, ca de altfel la fiecare divorț sau buric gol. Dar exact asta e nasol. Ăsta nu e un divorț. Nu e nimic din ceea ce poți pune pe televizor. Televizorul e un circ  de prost gust în ultimii mulți ani iar o tragedie de dimensiunea asta nu are ce să caute.

Toată lumea zice că Huidu e un șmecher cu citez"gipan". De unde știi tu mă, nea Ficat, ce e Huidu? Îl cunoști? Păi dacă îl cunoști ar trebui să îl înțelegi. Dacă nu, fă trei pași pe covoraș, închizi ușa și ne lași.

Nu zic că e nevinovat. Nu a am fost acolo ca să împărțim păreri imbecile. Știe el mai bine cum stau lucrurile. Dar vinovat sau nevinovat omul își rezolvă într-un fel sau altul problema și dacă nu din bun-simț măcar pentru serile în care v-a făcut să râdeți lăsați-l în pace.

Și gata!

Un comentariu:

  1. 'Presa' e o notiune care in Romania nu exista. Sunt doar niste toape inculte care scriu in fituicile lor(denumite ziare) pentru a hranii nevoia de barfa a unei majoritati ingrijoratoare cu IQ ce tinde spre zero.
    Huidu nu trebuie sa fie lasat in pace pentru ca ne-a facut sa radem, ci pentru ca e inplicat intr-o tragedie care nu ar trebui tratata la nivel de sant.

    RăspundețiȘtergere